De perfecte damesschoenen voor de feestdagenCategories:

De perfecte damesschoenen voor de feestdagen

Ineens is het herfst…De hele zomer liep je alleen maar op je teenslippertjes en wisselde je af en toe eens af met een paar sandaaltjes, maar nu komt de regen met bakken uit de hemel en zet je zelfs af en toe de verwarming even aan.

Zo’n regenachtige zondag is een perfecte dag om die schoenenkast weer eens uit te gaan mesten en te gaan bekijken welke schoenen je de komende wintermaanden van droge en warme voetjes gaan voorzien. Maar dat is niet voldoende! Denk dit jaar eens extra vroeg aan dat ene, belangrijke paar schoenen dat jouw decembermaand extra leuk gaat maken.

De feestdagen vragen om méér

Ben jij ook het type vrouw dat graag elk jaar een nieuwe outfit scoort voor de feestdagen? Dan weet je vast wel hoe frustrerend het kan zijn als je na lang zoeken het perfecte jurkje hebt gevonden, maar je vervolgens bij thuiskomst realiseert dat je geen perfecte damesschoenen voor de feestdagen hebt die jouw nieuwe outfit helemaal af kunnen maken.

En dan begint er weer een nieuwe zoektocht. Vlak voor de feestdagen moet je je boodschappenlijstjes voor al die visite nog in orde maken, maar moet je ook nog werken en wil je eigenlijk nog een dagje gaan shoppen voor speciale cadeautjes voor je familie. Uiteindelijk heb je vlak voor de feestdagen enorme haast dus om alles op tijd klaar te hebben en is het shoppen voor nieuwe schoenen ineens niet zo leuk meer.

Zoveel vrouwen, zoveel schoenen

Elk jaar opnieuw zet de schoenenwinkel uit Rijswijk al in de herfst de leukste schoenen in de spotlight die jou op een feestje zullen laten stralen. Neem dus dan al eens lekker de tijd om de nieuwste trends te gaan bekijken en bedenk je alvast eens over hoe jouw perfecte outfit met dat perfecte paar damesschoenen uit gaat zien.

Ga je voor een elegant broekpak met een paar leuke enkellaarsjes bijvoorbeeld of ga je liever voor een mooie lange (misschien wel fluwelen) jurk met een paar hoge pumps? Je kunt het ook eens helemaal omdraaien en eerst de perfecte damesschoenen voor de feestdagen al scoren en daarna pas de outfit erbij gaan uitzoeken.

Je weet zeker dat je de perfecte schoenen hebt gevonden als je al een glimlach op je gezicht krijgt zodra je ze ziet staan. Het idee om met je nieuwe schoenen de blits te kunnen gaan maken, maakt je al blij. Dat is toch de perfecte stemming om de feestdagen mee te beginnen?

De keuze is enorm: hoge pumps, instappers met een sleehakje, hoge laarzen, enkellaarzen of zelfs een paar makkelijke sneakers. Ga je voor warm, chique suède of voor lakleren pumps? Hoe dan ook, jij bent er dit jaar op tijd bij en zult stralen als nooit tevoren. Fijne feestdagen!

Leave a Reply