Je handen als visitekaartje

| | 0 Comment | 13:42


Categories:

Je handen zijn je visitekaartje. Je handen zijn vaak het eerste wat de ander ziet. Je geeft elkaar een hand ter kennismaking of je zwaait naar elkaar op afstand. Dat je handen er verzorgd uit moeten zien, is dan ook niet zo vreemd. Met verzorgende crèmes en de beste nagelproducten worden jouw handen het perfecte visitekaartje en kun je jouw klanten imponeren op elk gebied. Wat je daarvoor nodig hebt, lees je hier.

De basis van een goede handverzorging: wassen

De eerste stap naar een goede verzorging van je handen, is het wassen van je handen. Doordat je handen continue van alles aanraken, van leuningen tot deurklinken en van kopjes tot pennen, komen ze ook in contact met bacteriën en ziekteverwekkers. Om ervoor te zorgen dat je niet geïnfecteerd wordt, is handen wassen erg belangrijk. Door het wassen, kunnen je handen wel gevoelig worden. Was daarom met koud of lauwwarm water en gebruik een milde pH-huidneutrale zeep. Vergeet niet om de zeepresten goed af te spoelen en droog je handen met een zachte doek af. Dep in plaats van krachtig wrijven, ook dat is beter voor je handen.

Verzorgende crèmes en zalfjes

Na het wassen is het verstandig je handen te verzorgen met handcrème. Met name handcrèmes met natuurlijke oliën zijn erg goed voor je handen. In de winter kun je kiezen voor een voedende of intensive handcreme. In de zomer kan een hydraterende crème al voldoende verzorging bieden. Vergeet bij het insmeren niet je nagels mee te nemen. Ook deze kunnen wel wat verzorging gebruiken.

Je nagels mooi maken

Je nagels zijn een belangrijk onderdeel van je handen. Laat jouw nagels extra opvallen door ze een mooi kleurtje te geven. Dit kun je zelf doen door de juiste nagelproducten te gebruiken, maar je kunt het ook laten doen bij een professionele nagelstudio. Knip eerst je nagels, zodat ze dezelfde lengte krijgen. vervolgens kun je ze vijlen met een nagelvijl in de gewenste vorm. Met een mooi kleurtje, een glanzende lak en misschien een glittertje, zorg je voor een geweldig resultaat.

De producten aanschaffen

De producten die je nodig hebt om je handen de juiste verzorging te geven, kun je eenvoudig kopen bij de drogist, de nagelgroothandel of online bij een webshop. Vaak kunnen de medewerkers je ook uitstekend voorzien van de juiste informatie en heb je binnen korte tijd de juiste producten voor je handen en nagels bij elkaar.  

Leave a Reply